detail

Dukers dé bakker

Gasthuisstraat 20
Meerssen
Dukers dé bakker is al vele jaren een bekende bakker in de hele regio. Met de oorsprong in de Westelijke Mijnstreek heeft deze bakker inmiddels een aantal winkels in de regio Heuvelland en Westelijke Mijnstreek. Maar ook daarbuiten is deze bakker bekend om zijn heerlijke broodsoorten, broodjes en natuurlijk de dagverse Limburgse vlaaien. Met of zonder slagroom. Er is dagelijks nieuwe keus in de winkels aanwezig. En allemaal uit eigen bakkerij.

De winkels van deze bakker zijn dagelijks van maandag tot en met zaterdag geopend. Op zondag is de rustdag. Voor bestellingen kunnen klanten dagelijks terecht in de winkel zelf, of kunnen deze minimaal één dag van te voren plaatsen in de webshop. Heel gemakkelijk en handig voor klanten om er zeker van te zijn dat ze de vlaai of brood ook echt ontvangen. In de winkels verkopen de medewerkers ook belegde broodjes om mee te nemen. Er is bij de winkels geen eetgelegenheid aanwezig, omdat de ruimte er te beperkt is.  

Voor vragen met betrekking tot speciale broodsoorten bijvoorbeeld glutenvrij of koolhydraatarm kunnen klanten ook terecht bij de verkoopmedewerker. Meestal zijn deze soorten op voorraad aanwezig in de vriezer omdat er te weinig vraag naar is om deze dagvers te maken.

Alle overige produkten zoals de regionale 'knapkook', Limburgs roggebrood, rijstevlaai en divers soorten speltbroden zijn dagelijks te koop bij deze bakker. Ook bijproducten zoals cake in diverse maten en vormen, wafels, bonbons en andere heerlijkheden zijn voor de klanten te kopen. Taarten in alle smaken en soorten zijn op bestelling ook af te halen in de winkel naar keuze. Kom gerust eens binnen in één van de winkels en laat je verrassen door de vele soorten dagvers brood en broodjes en Limburgse vlaaien.

Openingstijden


Van maandag tot en met vrijdag van 08.00-17.30 uur.
Zaterdag van 07.00-16.00 uur.
Zon- en feestdagen: gesloten.
De webshop is open 24/7 voor het plaatsen van bestellingen.

Toegankelijkheid


Bijna alle winkels zijn voorzien van elektrische deuren.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Dukers dé bakker. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!