Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Meerssen is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op pad!

Dukers dé bakker

Meerssen

Dukers dé bakker

Dukers dé bakker Gasthuisstraat 20Meerssen 0433511804 Stuur e-mail
Dukers dé bakker is al vele jaren een bekende bakker in de hele regio. Met de oorsprong in de Westelijke Mijnstreek heeft deze bakker inmiddels een aantal winkels in de regio Heuvelland en Westelijke Mijnstreek. Maar ook daarbuiten is deze bakker bekend om zijn heerlijke broodsoorten, broodjes en natuurlijk de dagverse Limburgse vlaaien. Met of zonder slagroom. Er is dagelijks nieuwe keus in de winkels aanwezig. En allemaal uit eigen bakkerij.

De winkels van deze bakker zijn dagelijks van maandag tot en met zaterdag geopend. Op zondag is de rustdag. Voor bestellingen kunnen klanten dagelijks terecht in de winkel zelf, of kunnen deze minimaal één dag van te voren plaatsen in de webshop. Heel gemakkelijk en handig voor klanten om er zeker van te zijn dat ze de vlaai of brood ook echt ontvangen. In de winkels verkopen de medewerkers ook belegde broodjes om mee te nemen. Er is bij de winkels geen eetgelegenheid aanwezig, omdat de ruimte er te beperkt is.  

Voor vragen met betrekking tot speciale broodsoorten bijvoorbeeld glutenvrij of koolhydraatarm kunnen klanten ook terecht bij de verkoopmedewerker. Meestal zijn deze soorten op voorraad aanwezig in de vriezer omdat er te weinig vraag naar is om deze dagvers te maken.

Alle overige produkten zoals de regionale 'knapkook', Limburgs roggebrood, rijstevlaai en divers soorten speltbroden zijn dagelijks te koop bij deze bakker. Ook bijproducten zoals cake in diverse maten en vormen, wafels, bonbons en andere heerlijkheden zijn voor de klanten te kopen. Taarten in alle smaken en soorten zijn op bestelling ook af te halen in de winkel naar keuze. Kom gerust eens binnen in één van de winkels en laat je verrassen door de vele soorten dagvers brood en broodjes en Limburgse vlaaien.

Overzicht

Adres
Gasthuisstraat 20, Meerssen
0433511804
Openingstijden en tarieven

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00-17.30 uur.
Zaterdag van 07.00-16.00 uur.
Zon- en feestdagen: gesloten.
De webshop is open 24/7 voor het plaatsen van bestellingen.

Gehandicapten

Bijna alle winkels zijn voorzien van elektrische deuren.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Dukers dé bakker. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website