Evenementen in Meerssen

Altijd een goede reden voor een bezoek

Sportevenementen, natuurexcursies, exposities, markten en koopzondagen: de agenda van Meerssen staat bomvol met allerlei activiteiten die een breed publiek aantrekken. Mensen komen massaal bijeen voor wandel- of fietstochten, trainen maandenlang voor de Marathon van Meerssen of kijken een jaar uit naar de Bartholomeüsmarkt op Hemelvaartsdag of de Jaarmarkt op de eerste zondag van september.

 

In de zomer vindt het culinaire Charlemagne Preuvefestijn plaats, een bijzonder sfeervol eet- en drinkfestijn op de markt in Meerssen. Met een vervangen door zo’n volle agenda is er altijd wel een goede reden voor een bezoek aan Meerssen.

Wat is er binnenkort te doen?

Weekmarkt in Meerssen

Iedere donderdag van 10.00 -15.00 uur op de Markt in Meerssen. De markt –met uitzicht op de Basiliek- is omringd door gezellige horeca gelegenheden, waar een lekker hapje en drankje geserveerd wordt.

Highlights

Meld je evenement gratis aan!

Wil jij dat jouw evenement ook in de evenementenlijst wordt opgenomen van Visit Zuid-Limburg? Meld dan hier direct gratis jouw evenement aan. Op zoek naar extra promotie mogelijkheden voor jouw evenement? Bekijk dan hier de promotiepakketten van Visit Zuid-Limburg.

Er valt nog zo veel te ontdekken in Meerssen: