Funshoppen

Winkelplezier voor fashionlovers

Het monumentale hart van Meerssen verrast met onverwacht veel leuke, kleine zaken van zelfstandige ondernemers: exclusieve dames- en herenmode, jaloersmakende sieraden, alles voor de inrichting van je huis en inspirerende cadeau suggesties. Ook in de omringende woonkernen zoals Bunde, Geulle, Ulestraten en Rothem vind je kleine shoppingparels. Lekkerbekken bezoeken Meerssen op donderdag voor de weekmarkt en pikken meteen de traiteur, de bakker, de kookwinkel, de chocolatier en patissier mee. Afsluiten bij de bloemisterij voor een vers boeket zorgt ervoor dat je extra lang geniet van je dagje funshoppen in Meerssen.

 

Hotspots

1

Weekmarkt

Iedere donderdag van 10.00 -16.00 uur op de Markt in Meerssen. De markt –met uitzicht op de Basiliek- is omringd door gezellige horeca gelegenheden, waar een lekker hapje en drankje geserveerd wordt.

Lees meer
2

Madame Henriette

Madame Henriëtte is in 2017 geopend door Maud Bastings . Na vele jaren als gastvrouw in de horeca gewerkt te hebben, heeft zij nu haar droom verwezenlijkt. In een karakteristiek pand aan de Stationstraat in Meerssen runt zij met veel passie nu haar eigen traiteur- annex delicatessenwinkel. Bij Madame Henriëtte kun je terecht voor met liefde bereide verse maaltijden, tapas, quiches, dessertjes en ambachtelijk bereid brood. Er wordt met passie gevarieerd gekookt, de ingrediënten zijn van goede kwaliteit en er wordt gebruik gemaakt van verse kruiden. Verder is er een uitgebreid assortiment verse vleeswaren en kazen, met zorg geselecteerde wijnen, olijfolie, aceto balasamico, droge pasta’s, mediterraanse chips en nog veel meer.

Lees meer
3

Smores

Patisserie- Chocolaterie "Smores" is een gezellige en mooie winkel, welke professioneel en open van karakter is opgezet in het bloeiende hart van Meerssen. Vanaf de straat kan je zowel in de winkel als het atelier kijken. Ook alle workshops worden in het atelier gegeven en zijn door de toeschouwers te volgen.

Lees meer

Koopzondagen in Meerssen

Shoppen in Meerssen kan zeker ook op zondag. Bekijk hier de data!

Bekijk het overzicht

Selectie uit de gemeente

Meer over Meerssen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website