Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Valkenburg aan de Geul - Berg en Terblijt B1 Berg de Dellen & Geul

Berg en Terblijt Download deze route

Valkenburg aan de Geul - Berg en Terblijt B1 Berg de Dellen & Geul

Berg en Terblijt Wandelroute 8,2 km Gemiddeld
Tijdens deze wandelroute zul je de Geul prachtig zien liggen in het landschap van het Geuldal. Deze regio wordt ook wel Buitengoed Geul & Maas genoemd, een toeristische samenwerking van Valkenburg, Meerssen en Maastricht. Dankzij deze samenwerking loop je op enkele prachtig gerenoveerde wandelpaden. Je wandelt door het bos, over en langs de Geul en langs mergelgroeves. De route start vanaf Berg. Onderweg passeer je Uitspanning de Nachtegaal en de Geulhemmergroeve. De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Parkeren kan eenvoudig in Berg. Let op: bij nat weer kunnen enkele trajectstukken glad zijn.
Jenneke wandelt in het Geuldal 30 maart 2018

Jenneke neemt je mee op de wandelroute B1 Berg de Dellen & Geul. Deze route voer je door het prachtige gebied van het Geuldal!

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Grote Straat 4, 6325 EC Berg en Terblijt, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,2 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website