Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ulestraten 2 U2 Meerssen

Ulestraten Download deze route

Ulestraten 2 U2 Meerssen

Ulestraten Wandelroute 6,8 km Gemiddeld
Deze wandelroute voert je door het glooiende landschap rondom Ulestraten, met ongekende vergezichten en een weelderige flora en fauna. Je doet onderweg onder meer de Wijngaardsberg aan, een heuvel met bossen en een brongebied op 130 meter hoogte. Op deze heuvel zijn hellingbossen, waar je doorheen zult wandelen. Je loopt richting het gehucht Waterval, waar de Watervalderbeek ontspringt. De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Parkeren is mogelijk in Ulestraten, waar je in de buurt ook terecht kunt voor een kopje koffie.

Overzicht

Start- en eindpunt

Dorpstraat 16, 6235 AD Ulestraten, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,8 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website