Informatie in verband met watersnood

Binnen de gemeentegrenzen van Meerssen is er nog steeds een gebied dat nog niet toegankelijk is (omgeving Westbroek, Brommelen, Geulle). Er is een noodverordening van kracht. Dat betekent dat het gebied uitsluitend toegankelijk is voor bewoners, hulp- en ondersteuningsdiensten. De toegangswegen naar het gebied zijn afgezet. Komt u toch naar het gebied en bent u geen bewoner of werkzaam bij de hulp- en ondersteuningsdiensten, dan riskeert u een fikse boete.

Ulestraten 1 U1 Meerssen

Ulestraten Download deze route

Ulestraten 1 U1 Meerssen

Ulestraten Wandelroute 7,1 km Gemiddeld
Lieflijke vergezichten, prachtige begroeiing en een rustig kabbelende beek. Dat is wat je zult zien en ervaren tijdens deze wandelroute van zo'n 7 kilometer. Hij leidt je van Ulestraten in zuidelijke richting naar Waterval, waar de Watervalderbeek samenkomt met allerlei andere bronnen. Het gehucht ligt in een dal van deze beek, tussen Ulestraten en Raar. In de beschermde natuur rondom dit dorpje kun je heerlijk wandelen door de lintbossen. Ook zul je de Wijngaardsberg bewandelen, een heuvel tussen Ulestraten en Meerssen. Volg de gele paaltjes voor deze route. Parkeren is mogelijk in Ulestraten.

Overzicht

Start- en eindpunt

Dorpstraat 22-24, 6235 AD Ulestraten, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,1 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website