Informatie in verband met watersnood

Binnen de gemeentegrenzen van Meerssen is er nog steeds een gebied dat nog niet toegankelijk is (omgeving Westbroek, Brommelen, Geulle). Er is een noodverordening van kracht. Dat betekent dat het gebied uitsluitend toegankelijk is voor bewoners, hulp- en ondersteuningsdiensten. De toegangswegen naar het gebied zijn afgezet. Komt u toch naar het gebied en bent u geen bewoner of werkzaam bij de hulp- en ondersteuningsdiensten, dan riskeert u een fikse boete.

M3 Meerssen

Meerssen Download deze route

M3 Meerssen

Meerssen Wandelroute 9,6 km Makkelijk
Het plaatsje Meerssen is een plek vol levendige historie, authentieke cultuur en bijzondere gebouwen. Je vindt er de ongelofelijk mooie en rijkelijk versierde basiliek van het Heilige Sacrament, het Pronkstuk van de Maasgotiek. Ook het Proosdijpark, de eeuwenoude Groote Molen en het sierlijke bronsreliëf aan de Markt zijn de moeite waard. De wandelroute M3 brengt je via de groene paaltjes naar het natuurgebied ten oosten van Meerssen: het Kloosterbosch. Na afloop drink je een verrukkelijke kop koffie in de trendy horecagelegenheid De Proosdij.

Overzicht

Start- en eindpunt

Markt 19, 6231 LR Meerssen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,6 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website