Fietsroute - Maasvallei - Natuurlijk Maasvallei

Berg aan de maas Download deze route

Fietsroute - Maasvallei - Natuurlijk Maasvallei

Berg aan de maas Fietsroute 66,8 km Gemiddeld
Ontdek het Rivierpark Maasvallei per fiets. Langs de oevers van de maas liggen prachtige, vrij liggende fietspaden die een verademing zijn voor elke fietser. 

Onderweg kom je verschillende, oergezellige Maasdorpjes tegen waar een terrasje nooit ver weg is. Je parkeert en start bij het veer van Berg aan de Maas en gaat een aantal maal de grensrivier over via de pittoreske pontjes. 

Controleer van tevoren de vaartijden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Op de terugweg zie je de pracht van de waterrijke Limburgse natuur tussen de Maas en het Julianakanaal. 

Dit gebied is rijk aan oude waterwegen, dijken en uiterwaarden en kent zijn eigen unieke flora en fauna.

Overzicht

Start- en eindpunt

Berger Maasstraat 17 te Berg aan de Maas

Soort route

Fietsroute

Afstand

66,8 km

Knooppuntenlijst

27 - 19 - 49 - 50 - 56 - 57 - 51 - 52 - 17 - 16 - 15 - 14 - 8 - 13 - 105 - 19 - 18 - 77 - 78 - 45 - 43 - 41 - 81 - 80 - 27

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website