detail

Bunde 6 Bu6 Meerssen

Het gezellig dorpje Bunde ligt tussen het Rivierpark Maasvallei en het Buitengoed Geul en Maas. In deze idyllische omgeving liggen onder andere de Kruisberg, die je met zijn 104 meter alleen maar in Zuid-Limburg kunt verwachten, en het Bunderbos, met zijn kronkelende paadjes tussen de majestueuze groene bomen en de glinsterende bosbeekjes.

Parkeren kun je in het centrum van Bunde en ook voor een heerlijke kop koffie kun je in het dorpscentrum terecht. Deze prachtige wandelroute verken je door de groene paaltjes te volgen.

Start- en eindpunt


Spoorstraat 37, 6241 CL Bunde

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt