Bunde 6 Bu6 Meerssen

Bunde Download deze route

Bunde 6 Bu6 Meerssen

Bunde Wandelroute 4,8 km Gemiddeld
Het gezellig dorpje Bunde ligt tussen het Rivierpark Maasvallei en het Buitengoed Geul en Maas. In deze idyllische omgeving liggen onder andere de Kruisberg, die je met zijn 104 meter alleen maar in Zuid-Limburg kunt verwachten, en het Bunderbos, met zijn kronkelende paadjes tussen de majestueuze groene bomen en de glinsterende bosbeekjes. Parkeren kun je in het centrum van Bunde en ook voor een heerlijke kop koffie kun je in het dorpscentrum terecht. Deze prachtige wandelroute verken je door de groene paaltjes te volgen.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kloosterberg 1, 6241 ED Bunde, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,8 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website