Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Meerssen is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op pad!

Bunde 5 Bu5 Meerssen

Bunde Download deze route

Bunde 5 Bu5 Meerssen

Bunde Wandelroute 3,3 km Gemiddeld
Op deze adembenemende wandelroute verken je het Bunderbos: het steilste hellingbos van Nederland. Stevige schoenen en een goede conditie zijn een pre, de schitterende flora en fauna je beloning. Ontdek de borrelende bronnen en de kabbelende beekjes. Dit gebied is op zijn mooist in de lente, wanneer de sleutelbloemen, bosanemoontjes, speenkruid en daslook in volle bloei staan. Laat je auto in Bunde staan, waar je ook van je koffie kunt genieten bij de gezellige horecagelegenheden, en volg de blauwe paaltjes naar dit unieke bos.

Overzicht

Start- en eindpunt

Boschweg 1, 6241 EL Bunde, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

3,3 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website