Bunde 4 Bu4 Meerssen

Bunde Download deze route

Bunde 4 Bu4 Meerssen

Bunde Wandelroute 5,5 km Gemiddeld
De afwisselende wandelroute Bunde 4 toont je het centrum van het dorpje Bunde en de prachtige natuur van het Bunderbos en Geullerbos. In het dorpscentrum vind je de kenmerkende Sint Agneskerk en verschillende horecagelegenheden waar je kunt parkeren en een lekker kopje koffie kunt drinken. Volg je de gele paaltjes verder de natuur in, dan kom je in het Bunderbos: het steilste hellingbos van Nederland met zijn kabbelende beekjes en talrijke voorjaarsbloeiers.

Overzicht

Start- en eindpunt

Spoorstraat 47, 6241 CL Bunde, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,5 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website