Bunde 4 Bu4 Meerssen

Bunde 4 Bu4 Meerssen

De afwisselende wandelroute Bunde 4 toont je het centrum van het dorpje Bunde en de prachtige natuur van het Bunderbos en Geullerbos. In het dorpscentrum vind je de kenmerkende Sint Agneskerk en verschillende horecagelegenheden waar je kunt parkeren en een lekker kopje koffie kunt drinken. Volg je de gele paaltjes verder de natuur in, dan kom je in het Bunderbos: het steilste hellingbos van Nederland met zijn kabbelende beekjes en talrijke voorjaarsbloeiers.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Spoorstraat 47, 6241 CL Bunde, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,5 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt