detail

Bunde 4 Bu4 Meerssen

De afwisselende wandelroute Bunde 4 toont je het centrum van het dorpje Bunde en de prachtige natuur van het Bunderbos en Geullerbos. In het dorpscentrum vind je de kenmerkende Sint Agneskerk en verschillende horecagelegenheden waar je kunt parkeren en een lekker kopje koffie kunt drinken. Volg je de gele paaltjes verder de natuur in, dan kom je in het Bunderbos: het steilste hellingbos van Nederland met zijn kabbelende beekjes en talrijke voorjaarsbloeiers.

Start- en eindpunt


Spoorstraat 47, 6241 CL Bunde, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,5 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt