Bunde 2 Bu2 Meerssen

Bunde Download deze route

Bunde 2 Bu2 Meerssen

Bunde Wandelroute 3,6 km Makkelijk
Tussen het Rivierpark Maasvallei en het Buitengoed Geul en Maas ligt het gezellige dorpje Bunde. In het centrum kun je gemakkelijk je auto kwijt en dankzij het station is Bunde ook zonder auto gemakkelijk bereikbaar. 

Als je de rode paaltjes volgt, dan maak je niet alleen kennis met het centrum, maar ontdek je ook de Kruisberg en het prachtige Bunderbos, waarvan de bodem bezaaid is met rijke voorjaarsbloeiers. 

In het bosgebied zijn de wandelpaaltjes niet overal goed zichtbaar. Neem je wandelkaart mee als je op pad gaat.

Overzicht

Start- en eindpunt

Spoorstraat 17, 6241 CL Bunde, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

3,6 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website