Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Paardrijden

Ontdek Meerssen stapvoets of in galop

Het groene en waterrijke buitengebied van Meerssen leent zich uitstekend om samen met je paard te ontdekken. Rondom de dorpjes Geulle en Bunde is het prachtig rijden op de aangegeven ruiterpaden. Je galoppeert door bossen, langs beekjes en velden, ontdekt hier en daar een kasteel en geniet van prachtige uitzichten. In de omgeving van Meerssen vind je verschillende maneges waar je echt alles vindt voor een dagje of misschien wel een hele vakantie lang onbezorgd paardrijden. De ruiterpaden in de omgeving sluiten aan op een groter netwerk dat zich uitstrekt door heel Zuid-Limburg, zodat er nóg meer te ontdekken valt.

Ruiterroute Meerssen 05

Ruiterroute

Te paard Geulle en Bunde ontdekken. De route start in het prachtige buurtschap Waterval en sluit aan op de routes in Nuth. Parkeren voor deze route kan bij het startpunt.

 

Lees meer

Impressies uit Meerssen

Meer over Meerssen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website