Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Mwórveld Distillery

Meerssen Bezoek website

Mwórveld Distillery

Mwórveld Distillery Schonen Steynweg 4AMeerssen +31 (0)61106 5164 Stuur e-mail Naar de website
Tijdens één van de vele reizen door Ierland bezocht Ger Arts een kleinschalige whiskey stokerij en dit bezoek heeft zijn belangstelling voor het vak van distilleren gewekt. Inmiddels heeft Ger Arts besloten om zelf whiskey te produceren en hij produceert nu, op Ierse traditie geïnspireerde, whiskey in het Zuid-Limburgse landschap. Na de zomer van 2017 is Mwórveld Distillery met het produceren van Limburgse whiskey gestart. De eerste whiskey kan in 2021 gedronken worden.

Overzicht

Adres
Schonen Steynweg 4A, Meerssen
+31 (0)61106 5164
Openingstijden en tarieven

De distillery is alleen op afspraak te bezoeken. Neem telefonisch contact op om een bezoek in te plannen. Zin in een proeverij of bedrijfsfeest? Meer informatie hierover is op de website bij products en tastings te vinden.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Mwórveld Distillery. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Mwórveld Distillery

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website