Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Mwórveld Distillery

Meerssen Bezoek website

Mwórveld Distillery

Mwórveld Distillery Schonen Steynweg 4AMeerssen +31 (0)61106 5164 Stuur e-mail Naar de website
Tijdens één van de vele reizen door Ierland bezocht Ger Arts een kleinschalige whiskey stokerij en dit bezoek heeft zijn belangstelling voor het distilleren gewekt. Hij besloot het vak te leren en in 2017 is hij met de eigen productie van spirits en whiskey gestart. 

In Moorveld, gemeente Meerssen, is een mooie locatie gevonden in de monumentale boerderij Moorveldshof. Op dit moment produceert Mwórveld Distillery Whiskey, Gin, Kaore en fruitdistillaten, zoals een smaakvolle pruimenlikeur. 

Mwórveld Distillery wil bijdragen aan het verfijnen van het smaakpallet van gedistilleerde dranken. Smaakvolle distillaten leiden tot bewust consumeren, waarbij kwaliteit voor kwantiteit gaat.

De smaken komen tot stand door middel van het gebruik van grondstoffen van hoogstaande kwaliteit, een ambachtelijk stookproces en rijping in zorgvuldig geselecteerde houten vaten.

In de distillery worden grondstoffen uit de regio gebruikt en is er maximale aandacht voor hergebruik van restproducten. Bij alle producten staat de smaak voorop: vol, rijk en zacht. 

De graanjenever Kaore 3 heeft in augustus 2020 een gouden medaille gewonnen bij de International Wine and Spirits Competition. Op de website kun je het juryrapport lezen. 

De op Ierse traditie geïnspireerde Whiskey ligt momenteel te rijpen in de vaten. De eerste Whiskey komt 25 april 2021 op de markt.  

Mwórveld Distillery beschikt sinds kort over een eigen webshop. Het bezoeken meer dan waard, je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Overzicht

Adres
Schonen Steynweg 4A, Meerssen
+31 (0)61106 5164
Openingstijden en tarieven

De Mwórveld Distillery kun je alleen op afspraak te bezoeken. Neem telefonisch contact op om een bezoek in te plannen. Zin in een rondleiding met proeverij? Meer informatie hierover is op de website bij 'products en tastings' te vinden.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Mwórveld Distillery. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Mwórveld Distillery

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website