Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Meerssen is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op pad!

Mwórveld Distillery

Meerssen Bezoek website

Mwórveld Distillery

Mwórveld Distillery Schonen Steynweg 4AMeerssen +31 (0)61106 5164 Stuur e-mail Naar de website
Tijdens één van de vele reizen door Ierland bezocht Ger Arts een kleinschalige whiskey stokerij en dit bezoek heeft zijn belangstelling voor het distilleren gewekt. Hij besloot het vak te leren en in 2017 is hij met de eigen productie van spirits en whiskey gestart. 

In Moorveld, gemeente Meerssen, is een mooie locatie gevonden in de monumentale boerderij Moorveldshof. Op dit moment produceert Mwórveld Distillery Whiskey, Gin, Kaore en fruitdistillaten, zoals een smaakvolle pruimenlikeur. 

Mwórveld Distillery wil bijdragen aan het verfijnen van het smaakpallet van gedistilleerde dranken. Smaakvolle distillaten leiden tot bewust consumeren, waarbij kwaliteit voor kwantiteit gaat.

De smaken komen tot stand door middel van het gebruik van grondstoffen van hoogstaande kwaliteit, een ambachtelijk stookproces en rijping in zorgvuldig geselecteerde houten vaten.

In de distillery worden grondstoffen uit de regio gebruikt en is er maximale aandacht voor hergebruik van restproducten. Bij alle producten staat de smaak voorop: vol, rijk en zacht. 

De graanjenever Kaore 3 heeft in augustus 2020 een gouden medaille gewonnen bij de International Wine and Spirits Competition. Op de website kun je het juryrapport lezen. 

De op Ierse traditie geïnspireerde Whiskey heeft op 25 april 2021 zijn release gehad. Een tweede batch wordt eind september 2021 verwacht.  

Rondleidingen en proeverijen deze zomer!


Open huis op zondag 25 juli, 1 en 8 augustus. Je kunt dan aansluiten bij een korte rondleiding en proeven van de eigen producten. Open voor iedereen boven de 18 jaar.

Start van de rondleidingen: 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. In verband met de coronamaatregelen kunnen per groep tien mensen deelnemen.

Overzicht

Adres
Schonen Steynweg 4A, Meerssen
+31 (0)61106 5164
Openingstijden en tarieven

Reguliere Rondleidingen met proeverij


Vrijdagavond van 19.00-21.00 uur: rondleiding met proeven van whiskey.
Zaterdagmiddag van 15.00-17.00 uur: rondleiding met proeven van eigen producten.

Wil je een andere dag/moment deelnemen? Dat kan voor groepen van minimaal zes personen. Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Mwórveld Distillery. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Mwórveld Distillery

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website