Madame Henriëtte

Meerssen

Madame Henriëtte

Madame Henriëtte Stationstraat 4Meerssen 043-7370169 Stuur e-mail
Madame Henriëtte is in 2017 geopend door Maud Bastings . Na vele jaren als gastvrouw in de horeca gewerkt te hebben, omzwervingen in de mode, wijnimport en het bedrijfsleven heeft zij nu haar droom verwezenlijkt. In een karakteristiek pand aan de Stationstraat in Meerssen runt zij met veel passie nu haar eigen traiteur- annex delicatessenwinkel. Zij heeft de zaak vernoemd naar haar oma die in 1958 een kruidenierswinkel begon, zij is altijd een groot voorbeeld voor haar geweest. Bij oma was altijd iets lekkers te krijgen van eigen gemaakte mokkataart bij de koffie tot tête de veau voor de hele familie als kermis in het dorp was.

Bij Madame Henriëtte kun je terecht voor met liefde bereide verse maaltijden, tapas, quiches, dessertjes en ambachtelijk bereid brood. Er wordt met passie gevarieerd gekookt, de ingrediënten zijn van goede kwaliteit en er wordt gebruik gemaakt van verse kruiden. Verder is er een uitgebreid assortiment verse vleeswaren en kazen, met zorg geselecteerde wijnen, olijfolie, aceto balasamico, droge pasta’s, mediterraanse chips en nog veel meer. In de vriezer vind je een groot assortiment huisgemaakte soepen.

Naast de dagelijkse verkopen in de winkel verzorgt Madame Henriëtte ook op kleine schaal catering, u kunt dan denken aan luxe hapjes, uitgebreide tapasplanken en kleine lunches. Enkele malen per jaar kookt Madame Henriëtte voor een besloten gezelschap in de winkel of op een speciale locatie in het prachtige Limburg. 

Overzicht

Adres
Stationstraat 4, Meerssen
043-7370169
Openingstijden en tarieven

dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 18:00 uur

 

Zaterdag van 09:00 – 16:00 uur

 

Op zondag en maandag zijn wij gesloten

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Madame Henriëtte. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website