Informatie in verband met watersnood

Binnen de gemeentegrenzen van Meerssen is er nog steeds een gebied dat nog niet toegankelijk is (omgeving Westbroek, Brommelen, Geulle). Er is een noodverordening van kracht. Dat betekent dat het gebied uitsluitend toegankelijk is voor bewoners, hulp- en ondersteuningsdiensten. De toegangswegen naar het gebied zijn afgezet. Komt u toch naar het gebied en bent u geen bewoner of werkzaam bij de hulp- en ondersteuningsdiensten, dan riskeert u een fikse boete.

Heritage 4 x 4 and British Cars

Bunde Bezoek website

Heritage 4 x 4 and British Cars

Heritage 4 x 4 and British Cars Meerstraat 25Bunde 06-12605299 Stuur e-mail Naar de website
Wil je het Zuid-Limburgse landschap op een hele bijzondere manier verkennen? Dat kan met een van de wagens van Heritage 4x4 and British Cars BV. 

Heritage 4x4 and British Cars BV is een bedrijf dat zich bezighoudt met de verhuur van klassieke 4x4 voertuigen met en zonder chauffeur voor plezierritten in het Zuid-Limburgse landschap en het aangrenzende Belgische grensgebied. 

Er wordt overwegend gereden met Land Rovers uit de jaren 1952 tot 1980. Deze Land Rovers zijn opgeknapt en staan klaar om verhuurd te worden.

De wagens kun je op aanvraag huren in aantallen die nodig zijn voor kleine en grotere gezelschappen. Denk aan bruiloften, gala's, vrijgezellenavonden, studentengezelschappen, teambuildingsdagen et cetera. Hierbij is een speciale regeling voor scoutinggroepen van toepassing.

Overzicht

Adres
Meerstraat 25, Bunde
06-12605299
Openingstijden en tarieven

Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Heritage 4 x 4 and British Cars. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website