B&B de Maaskei

B&B de Maaskei

Westbroek 28
Geulle (aan de Maas)
B&B de Maaskei is gevestigd in de voormalige hooischuur van een carréboerderij en gelegen aan de Mergellandroute in Geulle, een Maasdorp met een rijk verleden. In 2021 geopend, landelijk chique ingericht en door bedandbreakfast.nl met vier tulpen gecertificeerd.

Op twee kilometer van het voet- en fietsveer over de Maas naar België en uitkijkend op het 70 meter hoger gelegen centraal plateau, grenzend aan het Geullerbos. Maastricht ligt op acht en Valkenburg aan de Geul op tien kilometer.
+15

Accommodatie


Op de begane grond is Kamer 1 (meest ruime kamer) gelegen en de sfeervolle, gezamenlijke ontbijtruimte met televisie, grenzend aan het buitenterras en de zonneweide, waarop een hybride hottub voor zes tot acht personen (2.00-2.40 meter) staat, waarvan je tegen een meerprijs exclusief gebruik kunt maken.

Kamer 2 en Kamer 3 bevinden zich op de eerste verdieping en zijn (net zoals Kamer 1) voorzien van een extra grote Swiss Sense boxspring, supersnel wifi, televisie en een eigen luxe badkamer. 

Voorzieningen


  • Airconditioning
  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Koffie-/theefaciliteiten
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV op kamer
  • Wifi / Internet
  • Oplaadpunt e-bike
  • Oplaadpunt elektrische auto

Parkeren


Een parkeergelegenheid op het eigen terrein is aanwezig. Fietsen kun je in een veilige en afsluitbare ruimte stallen. Je kunt je e-bike en/of e-auto opladen (middels netstekker). 

Fiets opladen is gratis (s.v.p. je eigen oplader meenemen). Auto opladen: € 30,- per dag (één keer laden).

Toegankelijkheid


Kamer 1 is toegankelijk voor gehandicapten: de smalste toegangsdeur bedraagt 77 centimeter, geen hinderlijke drempels en een krukje met twee handgrepen zijn in de douche voorhanden. Er is voldoende ruimte om met een rolstoel of rollator te manoeuvreren. 

Internet


In alle kamers en de ontbijtruimte is een wifihotspot voor een goede en snelle internetverbinding aanwezig.

Geopend


Inchecken kan vanaf 16.00 tot 20.00 uur (graag op afspraak). Uitchecken kan tot 10.30 uur.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar B&B de Maaskei. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van B&B de Maaskei

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!