Uitspanning de Nachtegaal

Meerssen

Uitspanning de Nachtegaal

Uitspanning de Nachtegaal Gemeentebroek 6Meerssen 043-3642161 Stuur e-mail
Uitspanning de Nachtegaal is in een unieke locatie in het Zuid Limburgse Heuvelland gelegen en dit te midden in een groot beschermd natuurgebied: het Meerssenerbroek met zijn prachtige Galloway runderen en de hellingbossen De Dellen doorsneden door de meanderende en idyllische rivier de Geul geeft je het gevoel dat je echt buiten bent.

Uitspanning de Nachtegaal: buiten-gewoon-goed! De gezellige, warme en nostalgische aandoende herberg en het grote intieme terras biedt vele mogelijkheden tot allerlei activiteiten. De kinderen kunnen zich eindeloos vermaken in de (gratis) speeltuin en het is een ideaal start- en eindpunt voor wandelingen en fietstochten. Parkeerruimte is aanwezig.
Laura bezoekt... De Nachtegaal 9 november 2018

Laura bezoekt Uitspanning de Nachtegaal en maakt een mooie herfstwandeling door het Meerssenerbroek met zijn prachtige Galloway runderen. Ga je mee?

Bekijk de vlog

Overzicht

Adres
Gemeentebroek 6, Meerssen
043-3642161
Openingstijden

Iedere dag geopend vanaf 10:00 uur. De keuken is open van 10.00-21.00 uur. In de speeltuin van Uitspanning de Nachtegaal kunnen kinderen gratis spelen, terwijl de volwassenen op het terras genieten van een hapje en een drankje.

Gehandicapten

Er is een rolstoel toegankelijk gehandicaptentoilet aanwezig.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Uitspanning de Nachtegaal. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website