De Proosdij Meerssen

Meerssen Bezoek website

De Proosdij Meerssen

De Proosdij Meerssen Markt 34Meerssen 0432012127 Stuur e-mail Naar de website
Tapperij-eterij de Proosdij is een stijlvolle en trendy horecagelegenheid aan de sfeervolle markt in Meerssen en is in een prachtig en karakteristiek pand waar historie en nieuwe tijd samenkomen, gevestigd. Vanuit de zaak of vanaf het (zonne)terras is er werkelijk een uniek zicht op de eeuwenoude basiliek voorhanden.

Bij de Proosdij kun je van een heerlijke kop koffie, een verrukkelijke lunch en een tongstrelend diner genieten. Ook is het mogelijk om gewoon lekker van de speciale bites met een glas wijn in de historische gewelfde kelders van de wijn- en gastrobar te genieten. Ook voor alle vergader- of trainingsarrangementen, (personeels)feesten en partijen ben je bij de Proosdij welkom.

Kortom een geweldige locatie voor praten, proosten, proeven, leren en vergaderen. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij de Proosdij hoog in het vaandel.

Overzicht

Adres
Markt 34, Meerssen
0432012127
Openingstijden

Tapperij-eterij de Proosdij is dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. De wijn- en gastrobar is van donderdag t/m zondag vanaf 17.00 uur geopend.

Gehandicapten

De proosdij is rolstoel toegankelijk en er is een invalidentoilet aanwezig. Nagenoeg voor de deur kan er (betaald) geparkeerd worden.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar De Proosdij Meerssen. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website