Wandelroute Bu1 - Meerssen - Bunde

Bunde Download deze route

Wandelroute Bu1 - Meerssen - Bunde

Bunde Wandelroute 5,3 km Makkelijk
Deze route voert je in en rondom Bunde. Dit knusse dorp gelegen tussen het Rivierpark Maasvallei en het Buitengoed Geul en Maas is meer dan de moeite waard voor een wandeltocht. Gedurende deze tocht doe je onder andere het Julianakanaal aan. Je wandelt er over de zogenaamde Jaagpaden. Verder wandel je een stuk langs de Geul, voordat deze uiteindelijk in de Maas verdwijnt. De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Parkeren is mogelijk bij het station van Bunde, waar je in de buurt ook terecht kunt voor een kop koffie.

Overzicht

Start- en eindpunt

Spoorstraat 21, 6241CL , Limburg

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,3 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website