Geulle Ge1 Groen

Geulle Download deze route

Geulle Ge1 Groen

Geulle Wandelroute 9,1 km Makkelijk
Fenomenale natuur en schitterende bouwwerken – de wandelroute Geulle Ge1 laat ze je allemaal zien. Op deze wandelroute via de groene paaltjes verken je het gebied tussen de gezellige dorpen Geulle en Bunde. Je volgt de loop van het kanaal en de Maas en komt onderweg het grootse kasteel Geulle en de rijkelijk versierde Sint Martinuskerk tegen. Een zijsprongetje naar België is ook snel gemaakt met het veerpontje Jung 2 naar Uikhoven. Parkeren kun je goed in het centrum van Geulle en ook een cafeetje tussen de mooie gebouwen van dit dorpje is snel gevonden.

Overzicht

Start- en eindpunt

Hulserstraat 79, 6243 BM Geulle, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,1 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website