Leuke dingen doen in Meerssen

weer of geen weer

De vraag is: waar heb je zin in? Er is namelijk van alles te beleven in en rond Meerssen, zowel met goed als slecht weer. Als de zon schijnt, ontdek je Meerssen als wandel- en fietsparadijs. Sluit aan op één van de vele routes en plof onderweg neer bij leuke restaurantjes langs de weg, zoals uitspanning de Nachtegaal. Hier is een grote speeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ouders genieten van een welverdiend kopje koffie. Geen paniek bij minder mooi weer, maar pak je zwemspullen en kom lekker pootje baden en baantjes trekken in het zwembad.

Highlights

Golfbaan Meerssen

Golfbaan Meerssen: een schitterende golfbaan in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Negen holes gelegen in een bosrijk en glooiend heuvellandschap met prachtige vergezichten. 

Lees meer

Zwembad Geulle

Op een prachtige locatie in Geulle ligt  Zwembad Geulle. Zwembad Geulle beschikt over drie zwembaden: een speelbad, wedstrijdbad en pierenbad. 

Lees meer

Zwembad Meerssen

Bij zwembad Meerssen vind je schitterende bassins voor groot en klein, een 30 meter lange waterglijbaan, een wildwaterbeek, een superdouche, diverse speeltoestellen, twee grote ligweiden, picknicktafels en sportvelden.

Lees meer

Meer over Meerssen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website