Informatie in verband met watersnood

Binnen de gemeentegrenzen van Meerssen is er nog steeds een gebied dat nog niet toegankelijk is (omgeving Westbroek, Brommelen, Geulle). Er is een noodverordening van kracht. Dat betekent dat het gebied uitsluitend toegankelijk is voor bewoners, hulp- en ondersteuningsdiensten. De toegangswegen naar het gebied zijn afgezet. Komt u toch naar het gebied en bent u geen bewoner of werkzaam bij de hulp- en ondersteuningsdiensten, dan riskeert u een fikse boete.

Heritage 4x4 and British Cars BV

Bunde

Heritage 4x4 and British Cars BV

Heritage 4x4 and British Cars BV Meerstraat 25Bunde 06-12605299 Stuur e-mail
Vanuit Oldtimerhouse Limburg in Bunde worden er ritten georganiseerd met de historische 4x4 voertuigen door het Limburgs landschap en Belgisch grensgebied. 

Er liggen verschillende standaard-ritten kant en klaar om van te genieten, maar voor speciale gelegenheden maakt Heritage4x4 graag een aparte voorbereiding! Bijvoorbeeld bij een trouwerij, kinderfeest, bachelor feest of zelfs teambuildingsdagen voor bedrijven! 

Heritage4x4 staat klaar voor elke aanvraag. 
Heritage4x4 heeft veel ervaring met verschillende activiteiten en staat open voor bijzondere verzoekjes. De auto’s kunnen worden verhuurd met gespecialiseerde ervaren chauffeurs. Onder bepaalde voorwaarden zijn de auto's ook te huur zonder chauffeur. 

Er wordt het hele jaar door gereden met open of gesloten kap en voor zowel kleine als grote gezelschappen staat Heritage4x4 BV klaar. Geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje op de website of neem contact op via info@Heritage4x4.nl 

Overzicht

Adres
Meerstraat 25, Bunde
06-12605299
Openingstijden en tarieven

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Heritage 4x4 and British Cars BV. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website