Kunstroute 'Kunst Kleurt Je Leven'

Geulle Bezoek website

Kunstroute 'Kunst Kleurt Je Leven'

Kunstroute 'Kunst Kleurt Je Leven' Diverse locatiesGeulle 0433642243 Naar de website
Op 2 juni wordt voor de 9e keer de Kunstroute 'Kunst Kleurt Je leven' in Geulle georganiseerd. 32 kunstenaars tonen op 15 locaties hun nieuwste creaties. Je kunt een breed scala van verschillende disciplines zien zoals: schilderijen, keramiek, lederen tassen, sieraden, beeldhouwwerk, papierkunst, vilt, etsen, objecten van steen, hout en brons. Een aanvulling is dit jaar fotografie. Dit jaar wordt in het verzorgingstehuis Ave Maria een 'Social Sofa bank' geplaatst.

Bewoners en leerlingen van de basisschool zullen deze bank bekleden met een mozaïek. Laat je verrassen. Een verrassing is ook de deelname van Dagverblijf 't Zunneke uit Bunde, de creatieve uitingen zullen je inspireren. De route loopt langs adressen in Geulle a/d Maas, Brommelen, Geulle Beneden en voor de eerste keer Geulle Boven. Je kunt starten bij ieder expositieadres, herkenbaar aan een tros ballonnen. Dit evenement is gratis en start om 11.00 uur tot 17.00 uur.

Overzicht

Data
Contact
Diverse locaties, Geulle
0433642243

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website