Jaarexpositie van De Limburgse Kunstkring in Kasteel Vliek

Ulestraten Bezoek website

Jaarexpositie van De Limburgse Kunstkring in Kasteel Vliek

Jaarexpositie van De Limburgse Kunstkring in Kasteel Vliek Tiendschuur Kasteel Vliek Ulestraten Naar de website

De Limburgse Kunstkring toont haar 'State of the Art' in de periode van: 18 mei t/m 10 juni. Geopend op alle zaterdagen en zondagen maar ook op Hemelvaartsdag 30 mei, vrijdag 31 mei en pinkstermaandag 10 juni. Open: van 13.00-17.00 uur. De deelnemende kunstenaars hebben de uitdaging aangenomen om, naast hun reguliere werk, voor de expositie in Kasteel Vliek ook nieuw werk te maken, afgeleid van het thema 'Tussen-ruimte'.

Gelijktijdig met de groepsexpositie van de Limburgse Kunstkring vindt er op het landgoed van kasteel Vliek een evenement plaats van de Stichting International Land Art. Door deze stichting wordt een verband gelegd tussen kunst en natuur met als doel het publiek meer te betrekken bij de landgoederen van Buitengoed Geul en Maas.


Gedurende een werkweek tijdens het evenement laten een twintigtal Land Art-kunstenaars uit meerdere Europese landen zich inspireren door het hellingbos van Landgoed Vliek om vervolgens ter plaatse hun kunstwerken te vervaardigen. De officiële opening van de Land Art expositie zal op zaterdag 18 mei plaatsvinden.

Overzicht

Data
Contact
Tiendschuur Kasteel Vliek , Ulestraten

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website