Filmvoorstelling 'A trip to Italy'

Filmvoorstelling 'A trip to Italy'

Meerssen Bezoek website

Filmvoorstelling 'A trip to Italy'

Filmvoorstelling 'A trip to Italy' Bibliotheek Meerssen, Pastoor Dominicus Hexstraat 16aMeerssen 0433642411 Naar de website
Wat is er leuker dan de eetfilm 'A trip to Italy' te bekijken en ondertussen heerlijke Italiaanse hapjes voorgeschoteld te krijgen? De film wordt ingeleid door Saskia Balmakers, culinair schrijfster uit Rothem. De Britse komieken Steve Coogan en Rob Brydon maken een road trip door Italië. In een Mini Cooper doorkruist het tweetal het land van restaurant tot restaurant en wordt er volop gekeuveld over van alles en nog wat: poëzie, muziek, de liefde en hun carrières.

De zomerse Italiaanse landschappen en fraaie steden brengen onmiddellijk een aangenaam ontspannen vakantiegevoel teweeg. Volop aanwezig zijn de hilarische imitaties door Rob Brydon, waarin hij typetjes als Michael Caine, Al Pacino, Hugh Grant of Sean Connery nadoet. De avond wordt georganiseerd door Vrienden van de bibliotheek. Tijd: 17.00-20.30 uur.

Overzicht

Prijs

Entree: € 20,- voor niet leden, € 17,50 voor leden van de bieb en € 15,- voor Vrienden van de Bieb en leden Stella Academia. Graag aanmelden.

Data
Contact
Bibliotheek Meerssen, Pastoor Dominicus Hexstraat 16a, Meerssen
0433642411

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website