detail

Smores Chocolaterie & Patisserie

De naam van chocolaterie 'Smores'
In Amerika en dan vooral in de zuidelijke staten, is het bij de scouting gebruikelijk dat de kinderen een marshmallow op een stokje in het kampvuur te laten roosteren, karamelliseren en als dat klaar is wordt deze met een paar stukken chocolade tussen twee koekjes gedaan en smullen maar. De kinderen zeggen daarna: 'I want some more' wat al gauw uitgesproken wordt door de kindertjes als: 'I want S'mores'.

Winkel
Patisserie-Chocolaterie 'Smores' is helemaal in harmonie met de reeds gevestigde exclusieve ondernemingen in het bloeiende hart van het leuke Meerssen. Het is een gezellige en mooie winkel, welke professioneel en open van karakter is opgezet. Vanaf de straat kunnen klanten zowel in de winkel als het atelier kijken, vanuit de winkel zijn ook de werkzaamheden in het atelier te volgen, wat door klanten erg gewaardeerd wordt. Ook alle workshops worden in het atelier gegeven en zijn door de toeschouwers te volgen.

Kwaliteit
Kwaliteit en puurheid heeft Smores hoog in het vaandel staan en maken alles zelf van puur fruit, noten en alle andere basisstoffen. Fabrieksmengsels, halffabricaten en kunstmatige ingrediënten worden bij Smores beslist niet gebruikt.

Openingstijden


Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur geopend.
Zaterdag van 09.30-17.00 uur geopend.
Plus alle koopzondagen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Smores Chocolaterie & Patisserie. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!